Frontpage på Dansk GlaukomSelskabs nye intranet.
Frontpage på Dansk GlaukomSelskabs nye intranet

 

 

Dansk GlaukomSelskab har netop fået ny hjemmeside. Eller rettere nyt intranet.

Målgruppen er selskabets medlemmer, der består af øjenlæger, der beskæftiger sig med øjensygdommen Glaukoma eller på dansk: Grøn stær.

Det nye medlemsforum har fået overført medlemsdata fra det gamle site, som havde næsten 10 år på bagen. Med det in mente behøver selskabet ikke at genregistrere alle medlemer påny. Selskabets nye site indeholder en lang række funktioner, der sætter medlemmerne i stand til at fastholde og udveksle viden om udviklingen inden for speciealet - både internationalt og nationalt.

Blandt andet har medlemmerne mulighed for at blogge, læse nyheder fra bestyrelsen, deltage i eller oprette debatter og videndeling i særlige fora. Desuden kan bestyrelsesmedlemmer efter login kommunikere frit og udveksle dokumenter uden deltagelse fra resten af medlemsgruppen. Sitet rummer også en aktivitetskalender, hvor medlemmerne og den webansvarlige kan oprette begivenheder af interesse for medlemmerne.

Kort sagt en effektiv og moderne kommunikationsplatform, der kan udvikles med blandt andet automatiske nyhedsopdateringer fra faglige nyhedsmedier fra ind- og udland.