For bare 2.500 kr. får I en komplet drejebog, der fortæller, hvordan I kan forbedre jeres kommunikation!

Når jeres virksomhed kæmper for at vinde ordrer som underleverandør på de store bygge- og anlægsprojekter så som Femern Bælt-forbindelsen, super-sygehusene eller den nye højhastighedsjernbane, er det vigtigt, at jeres kommunikation fungerer optimalt. Og dét ikke kun på dansk. Den skal også være på 'udenlandsk'!

Når de store milliardprojekter går i gang, vil det være store internationale konsortier, der kommer til at stå i spidsen for byggeriet. Og arbejdssproget vil være engelsk. Ikke blot på arbejdspladserne. Men også inden kontrakten med underleverandøren er underskrevet, er det vigtigt, at I er i stand til at kommunikere professionelt med en chef-ingeniør i Seoul, London eller Düsseldorf.

Et service-tjek sikrer jeres kommunikation
Hos Clikkelsen Kommunikation får I et omfattende service-tjek af jeres samlede kommunikation: Vi gennemgår jeres hjemmesider og trykte informationsmaterialer og undersøger dem grundigt for mulige stopklodser så som:

  • Grundlæggende analyse af jeres kommunikationsmaterialer (kvalitet, opdateringsfrekvenser, design etc.)
  • Manglende oversættelse til engelsk (og/eller tysk)
  • Eksisterer der evt. et resume eller virksomhedsbeskrivelse på engelsk eller tysk(eller andre sprog)
  • Er brochurer til download også tilgængelig på andre sprog end dansk
  • Manglende internationalisering af jeres kontaktoplysninger
  • Analyse af jeres trykte informationsmaterialer - herunder også brevpapir, kuverter etc.
  • Sproglig gennemgang af oversatte brochurer og/eller trykte informationsmaterialer.

Vi gennemgår og analyserer tekster, design og tekniske løsninger. Alt sammenfattes i en rapport, der tillige indeholder en drejebog, der fortæller jer, hvor og hvordan I kan forbedre jeres internationale kommunikation. Og ikke mindst hvordan I kan forbedre jeres kommunikation inden for de eksisterende rammer og samarbejdspartnere. Vi giver naturligvis også efterfølgende et tilbud på at løse jeres kommunikationsopgaver.

Alt dette for blot 2.500 kr. ex.moms.