Vi kan udføre meningsfyldte meningsmålinger

Fagforeninger, arbejdsgiverforeninger, ja, stort alle foreninger i Danmark udsender nyheder til medlemmer og interessenter. Det være sig som i form af medlemsblade eller hjemmesider med tilknyttet nyhedsbrev. En stor del af af disse redaktioner drives af en enkelt blæksprutte, der forventes at klare alt lige fra ideudvikling, research og artikelskrivning til layout, distribution og henvendelser til og fra pressen. 

Clikkelsen Kommunikation kan hjælpe på vej med både ideer og research. 

Alle kan stort selv lave en meningsmåling ved hjælp af værktøj som eksempelvis Survey Monkey. Men ikke alle kan lave en meningsfyldt undersøgelse, der giver de resultater, der var ønsket til brug for artiklerne i fagbladet eller i nyhedsbrevet. 

Vi har alle prøvet at gennemføre en meningsmåling, der gav meningsløse resultater, der ikke kunne danne grundlag for så meget som en note i fagbladet. Det kan undgås ved at være bevidst om, hvordan man stiller spørgsmål til større grupper af medlemmer eller interessenter. Og den viden har vi. 

Vi kan hjælpe jer med at gennemføre meningsmålinger, der giver de svar I leder efter. Vi kan også skrive artiklerne. Men det er op til jer. 

Tung research til faste priser

Vi leverer også tung research, hvor vi pløjer os gennem rapporter og analyser for at finde de vinkler I kan anvende til jeres journalistiske produkter. Og vi har stor erfaring i at arbejde med at søge aktindsigt i statens og kommunernes arbejde. Et vigtigt værktøj, hvor den nye aktindsigtslov giver nye muligheder.

 

Twitter